Blandad kvalitet på Wasabryggeriet
Wasabryggeriet, Borlänge
Publik: ca 80 personer

Första bandet ut på rockcafét Wasarock i Borlänge är den nya sammansättningen Bastards From Abou som redan innan första ackordet är slaget förklarar att de bara repat några få gånger och improviserar medan de spelar låtarna. Stilen är en ganska hygglig gitarrock med en karismatisk sångare.

Brain Of L är tre killar från Gagnef som spelar en taggig hård rock. Det spretar på sina ställen, kanske borde de repa ihop sig lite bättre.

Borlängebandet Jell har precis släppt sin nya demo med namnet "Oh My God Are We Here All Alone". På fredagkvällen bjuder de på en glad och varm pop kryddad med fiol och klaviatur. Andra låten "Dream On The Groove" är precis som titeln skvallrar en groovig låt med vackert keyboardspel. Medlemmarna byter instrument med varandra under spelningens gång och turas om att sjunga vilket ger en fin dynamik. De kör en cover på Bob Dylans "Knockin On Heavens Door" med motiveringen att "Dylan är gud".

Avslutningsvis får vi bevittna Falubandet Headline. Som är fyra killar som spelar typisk amerikansk punk och den sitter där den ska. Killarna i Headline kan sin skatepunk influerad av bland annat Örebrobandet Millencolin och en drös amerikanska band i samma skola. Det är tajt och välspelat och de har en bra samling låtar.

Johanni Sandén
20040426
©Dalarnas Tidningar.

Klicka här för utskrift av sidan!

Start Biografi Diskografi Galleri Gästbok Press Links Kontakt